Unknownoiiiippp

Psykodynamisk terapi

Psykodynamisk psykoterapi* är bra när du känner att ditt förflutna hindrar dig från att leva fullt ut i vardagen. Vi hjälps åt att titta på barndom och mönster, eller vad du önskar. Det är alltid klienten som bestämmer vad som ska tas upp i terapirummet. I Psykoterapi står mötet mellan klient och terapeut i centrum.

Jag tänker att en människa är som ett pussel. Ett pussel med tusentals bitar, där varje bit gjort henne till den hon är idag. Vissa bitar är självvalda, andra har bildats av svårigheter som hon gått igenom, och en stor del är formade av hur hon förväntas leva och vara. Jag vill hjälpa kvinnor att lägga sina pussel, att ta reda på vilka bitar som är sanna, önskvärda, vilka bitar som ska ta större plats, och vilka bitar som inte hör dit. Genom att förstå hur vissa bitar har bildats kan vi lättare byta ut dem mot starkare bitar, och bitar som får oss att må bättre.

Ordinarie pris för psykoterapi är 1200 kr per timme. En psykoterapitimme är 50 minuter. Just nu är priset  900 kr i timmen. Väljer du att gå en längre tid i terapi blir priset ännu lägre.

 

* Då jag har en Steg 1-utbildning i Psykodynamisk psykoterapi går jag under handledning hos en leg Psykoterapeut när jag bedriver Psykodynamisk terapi. Givetvis lyder jag under sträng sekretess i både psykodynamisk psykoterapi och coaching.