Unknown86

Såhär tycker kunder

”Sissi kändes genuint varmhjärtad, inkännande och lyssnande och jag kände verkligen att hon ” tog in hela mig” när jag pratade. Frågor ställdes på rätt ställe och på ett sådant sätt att jag fick tänka efter och se på mig själv och situationen på ett nytt sätt… Jag lämnade alla våra sessioner laddad med glädje och energi och en känsla av att fler och fler bitar fallit på plats!” /Agneta

”Varje gång jag lämnade en session kände jag mig glad och positiv med mina nya insikter… Coachingen gav mig insikter som jag kommer att kunna ha med mig och använda vid många andra tillfällen än just det uppsatta målet vi hade.” /Camilla

”Sissi ingav ett lugn och en trygghet i sitt mottagande.” /Pernilla

”Jag är imponerad av hur Sissi lyckades få mig att själv komma till insikter med sin skicklighet.” /Maria

”Sissi är genuint trygg och äkta i sin profession. Jag som inspiratör och livsvägledare blir själv coachad av Sissi och rekommenderar henne varmt. Ni alla Skånebor har en stor tillgång i denna underbara människa. Vi behöver fler Sissi i världen!” /Birgitta