Naturretreat på Österlen

 

photo-1428892854740-4cb8fa023893

Datum kommer senare

Längtar du efter

  •  en stund att andas, komma ikapp dig själv och lyssna till ditt inre, klokare jag?
  • tid att få vara du och komma i kontakt med det som är hela du?
  • att hitta tydligare mål och riktning i livet, göra mer av det som är viktigt för dig?
  • att få andas in natur, kraft och lugn, och att andas ut stress och alla måsten och borden?

Välkommen att delta vid detta naturretreat på magiska Österlen med oss!

Vi vill att du åker hem med efter helgen med med ny kraft, inspiration och det naturliga lugn som finns där, när du kommer ihåg vem du egentligen är, och att du är bra som du är.

Du får chansen att jobba med vilken riktning du vill ta i livet och vad nästa steg är. Du får med dig övningar att använda hemma så att du kan fortsätta att ta hand om dig själv och fokusera på det som verkligen är viktigt för dig.

Du kommer att få:

  • veta var du befinner dig i livet och vart du vill
  • varva ner för att lyssna till ditt eget inre kloka jag
  • hitta din kraft och ladda batterierna
  • göra en inre storstädning
  • koppla av och massera musklerna inifrån med härlig, mjuk yoga, meditation och Mindfulnessövningar

Du är

Du är beredd att investera i dig själv för att äntligen värdera den du är. Du vill kunna fokusera på det som är viktigt för dig, istället för att ha dig själv sist på prioriteringslistan. Du vill sluta upptäcka att det där som du egentligen ville för din egen skull, som hade plats efter allt annat är gjort, aldrig kommer för att tiden och din energi inte räcker så långt. Du vill komma ur ekorrhjulet och börja leva på riktigt, så som du vill. Du vill vara och ta fram mer av dig. Hela du.

Vi är

Vi är terapeut och psykolog som har erfarenhet av att arbeta både terapeutiskt, behandlande och coachande. Vi älskar båda att jobba med det redan friska och stärka det ännu mer, och få dig att ta fram den du är ännu mer, så att du får mer energi och styrka att göra det du verkligen vill göra.

 

Investering: 3700 kr

Kostnaden inkluderar retreatprogram, ekologisk vegetarisk mat och boende för två dygn. Tag gärna med dig egen yogamatta, eftersom vi kommer att göra lite mjuk yoga och mindfulness under helgen. Intresseanmälan görs först via mail, och efter bekräftelse säkrar du din plats först efter inbetalning till vårt bankgiro. Observera att antalet platser är begränsat. Anmäl dig gärna redan idag för att säkert få en plats! Retreaten håller till på naturnära Näckrosens kursgård i Gärsnäs.

Anmäl dig här   Anmälan

SissiMarie

Marie Kenny-Levick

Leg Psykolog och författare

 Marie, som vid sidan av psykologutbildningen har läst kurser i Trädgård och hälsa vid Umeå universitet och gått en kurs i trädgårdsdesign, använder själv trädgården och naturen som avkoppling, meditation, distraktion, inspiration och som en plats för medveten närvaro. Maries andra bok, Konsten att vara människa, om hur psykologen hanterar dagar då hon känner sig ensam och eländig (fast hon inte är det), kommer ut under sommaren 2016.

 

Sissi Ryland

Samtalsterapeut & coach

Yoga- & meditationslärare

Sissi är civilekonomen som blev samtalsterapeut och coach genom att följa sitt hjärta och sin längtan! Sissi har ett stort intresse av naturen och dess läkande kraft. Hon använder dagligen yoga, meditation och medveten närvaro i sin vardag för att må bra och vara i balans. I sitt arbete använder hon olika tekniker för att klienterna ska gå bortom sina begränsande tankar för att själva upptäcka sin egen potential.

Vid frågor maila oss här:  Maila oss

Det går också bra att ringa eller sms:a på 0766 – 45 40 50

Marie om Sissi: 

Sissi är en livsbejakande, uttrycksfull terapeut och coach som har en enastående förmåga att gå på djupet med det som kan verkar vara svårt och tufft, för att stanna kvar där tills vändningen kommer och ljuset sipprar in. Sissis värme, medkänsla och professionalitet är en ynnest att få uppleva nära.

Sissi om Marie:

Marie är klok, lugn och har en exceptionell förmåga att se det unika i varje person som hon möter. För Marie är ingenting konstigt eller svårt, hennes autenticitet känns direkt, och hon har en unik förmåga att skapa en känsla av trygghet hos de personer som har glädjen att få vara i hennes närhet. Marie har ordets gåva och som den lysande författare hon är, skriver hon så att orden går rakt in i hjärtat och berör läsaren på djupet.
Anmäl dig här:   Anmälan